İçeriğe geç

Beyaz Diş Hangi Yaşa Uygun

Beyaz Diş kitabı kaç yaş için uygun?

Dost Yayınları Beyaz Diş (Çocuk) – Jack London Dost Yayınları Beyaz Diş (Çocuk) – Jack London ile en sık karşılaştırılanlarRobin Hood – Howard PyleYaş aralığı6 – 9 yıl9+ yılBoyutNormal boyutNormal çocukYazarJack LondonHoward PyleYayın diliTürkçeTürkçe7 satır daha

Beyaz Diş çocuklar için uygun mu?

İnsanı evrensel düzeyde sorgulayan Beyaz Diş kitabı, İşbank Kültür Yayınları tarafından çocuklara yönelik olarak kısaltıldı.

Beyaz Diş kaçıncı sınıf?

(Öğretim amaçlı) Bu kitap satıldı.

Beyaz Diş nasıl bir kitap?

White Fang, Jack London’ın başyapıtıdır; hem okuyucuların sevgisini hem de eleştirmenlerin hayranlığını kazanmış nefes kesici bir macera romanı. Usta yazar, hayvanların ve insanların vahşi dünyasını, romanın ana karakteri olan yarı evcil bir kurdun bakış açısından ele alıyor.

Beyaz Diş dünya klasiği mi?

Dünyanın en önemli yazarlarından Jack London’ın kendi hayat deneyimlerini ustalıkla aktardığı, en çok okunan klasiklerden biri olan Beyaz Diş, bu kez ansiklopedik bilgilerle yeniden okuyucuyla buluşuyor…

Beyaz Diş kitabı kaç TL?

Beyaz DişListe fiyatı:75,00TLÇevirmen:Kerim ÇetinoğluYayın tarihi:26 Ekim

Beyaz Diş ne anlatır?

Açıklama. Beyaz Diş, vahşileştiğinde bir köpeğin başına neler gelebileceğiyle ilgili bir hikayedir. Bu şok edici roman, Beyaz Diş adlı bir köpeğin farklı insanların elindeyken geçirebileceği değişimleri anlatır; nefret ve sevgi arasındaki farkı nasıl deneyimlediğini ve içgüdülerinin onu nasıl yönlendirdiğini anlatır.

Beyaz Diş köpek mi kurt mu?

Beyaz Diş, Alaska’nın zorlu doğa koşullarında geçen nefes kesici bir macera hikayesini anlatıyor. Beyaz Diş, yarı köpek bir anne ve kurt bir babanın çocuğu olarak dünyaya geldi ve doğduğu günden itibaren farklılığının gölgesinde bir hayat yaşamaya başladı.

Beyaz kurt kitabı ne anlatıyor?

Bu kitap Beyaz Kurt’un erdemli yolculuğunda yaptığı fedakarlıkları ve başarıları konu almaktadır.

Beyaz diş 100 temel eser mi?

Beyaz Diş – (M.E.B. ortaöğretim için önerilen 100 temel eser) kitabı

Beyaz diş matt kimdir?

Matt: Weedon Scott’ın eşi. White Fang’in hayatını kurtaranlardan biridir, ancak White Fang ona Weedon Scott’a olduğu kadar bağlı değildir. Richter ve Alice Scott: Weedon Scott’ın annesi ve babası. Vahşi White Fang’i evcilleştirmeye sabırla yardım ederler.

Beyaz Diş İş Bankası kaç sayfa?

Ürün bilgisiYayıncı‎İş Bankası Kültür Yayınları; 31. baskı (18 Haziran 2018)Ciltsiz kitap264 sayfaISBN-10‎605360013XISBN-13‎978-6053600138Okuma yaşıMüşterinin tavsiye ettiği yaş: 12 yaş ve üstü5 satır daha

Beyaz Diş kaç yaş için uygundur?

Beyaz Diş Dünya Çocuk Klasikleri (7-12 Yaş)

Beyaz Diş’in olayı nedir?

Hikaye, 1890’larda Klondike Altına Hücum sırasında Yukon Bölgesi ve Kuzeybatı Toprakları’nda Beyaz Diş’in evcilleştirilme yolculuğunu konu alıyor.

Beyaz Diş akıcı mı?

Beyaz Diş lakaplı kurdun hayatta kalma mücadelesini etkileyici bir şekilde anlatan Jack London, bu romanı gerçekçilik akımından etkilenerek yazmış. İnsan ve doğa arasındaki etkileşime farklı bir bakış açısıyla bakan “Beyaz Diş” akıcı üslubuyla okuyuculardan tam not alıyor.

Beyaz Diş kitabının özeti nedir?

Beyaz Diş kitabının konusu, insanların doğaya karşı zalim tutumuyla karşı karşıya kalan vahşi bir köpeğin hikayesi etrafında dönmektedir. Romanda, Beyaz Diş adlı vahşi köpek hayatta kalmak için savaşır, sonunda insan dünyasından kaçar ve doğal ortamına geri döner.

Beyaz Diş 100 temel eser mi?

Beyaz Diş – (M.E.B. ortaöğretim için önerilen 100 temel eser) kitabı

Beyaz Diş vahşetin çağrısının devamı mı?

Vahşetin Çağrısı adlı romanından çok iyi eleştiriler alan Jack London, 1904 yılında yeni bir kitap yazmaya koyuldu. Beyaz Diş adlı bu kitap, ilkinin devamı değil, benzeriydi.

Beyaz Diş İş Bankası kaç sayfa?

Ürün bilgisiYayıncı‎İş Bankası Kültür Yayınları; 31. baskı (18 Haziran 2018)Ciltsiz kitap264 sayfaISBN-10‎605360013XISBN-13‎978-6053600138Okuma yaşıMüşterinin tavsiye ettiği yaş: 12 yaş ve üstü5 satır daha

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kumral Escort