İçeriğe geç

Aras Kargo Karşı Ödemeli Var Mı

Kargo karşı ödemeli gönderilir mi?

Alıcı Ödemesi (A.Ö): Kargo masrafları alıcıya aittir. Alıcı, mağazadan veya adresten kargoyu teslim almadan önce kargo masraflarını ödemelidir.

Aras Kargo ile kapıda ödeme nasıl oluyor?

Ayrıca kapıda ödeme seçeneği olan siparişlerde, müşterilerimiz kargolamadan önce telefonla teyit alacaktır. “Kapıda ödeme” seçeneği ile ödemenizi nakit olarak yapabilirsiniz. Aras Kargo temsilcisi siparişi veren kişinin kimliğini ibraz etmeden hiçbir şekilde ürünü teslim almayacaktır.

Kargo kapıda ödeme anlaşması nasıl yapılır?

Şirketlerin kapıda ödeme sistemi konusunda kargo şirketleriyle anlaşmaları gerekmektedir. Kapıda ödeme sistemi için kayıt formunu doldurduktan sonra belirttiğimiz belgelerle nakliye şirketine ulaşın. Başvurunuz kargo şirketi tarafından incelenecektir.

Aras Kargo Kurye Çağır Ücretli mi?

Aras Kargo Kurye Hizmetleri Çağrıları: Kurye talebinde bulunma saatleri hafta içi 09:00 – 15:30, hafta sonu 09:00 – 12:00’dır.

Aras Kargo Alıcı Ödemeli Ne Demek?

Aras Tahsilat Hizmetini Özel Kılan Nedir? Aras Tahsilat Kargo hizmetimizle, siparişin ürün bedelini teslimat anında alıcıdan tahsil edip banka hesabınıza aktarıyoruz.

Alıcı kargo ücretini ödemezse ne olur?

1-) GÖNDEREN tarafından gönderim yapılması ve kargo ücretinin alıcı tarafından ödenmesi durumunda, alıcı kargo masraflarını ödemediği takdirde teslimat yapılmayacaktır. GÖNDEREN, teslimat talimatsız yapılsa bile kargo masraflarını ödemeyi kabul ve taahhüt eder. Ödeme sorunlarından kaynaklanan gecikmelerden ve anlaşmazlıklardan sorumlu değildir.

Kapıda ödemeli kargoyu kim öder?

E-ticaret sitelerinde satın alınan ürün için kargo firmasının kullanıcıdan ücreti tahsil ettiği ödeme şekline “Kapıda Ödeme” denir. Kargo görevlisine ücreti ödeyerek ürünü teslim alabilirsiniz. Ayrıca kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme seçeneği de mevcuttur.

Shopier alıcı ödemeli kargo nasıl gönderilir?

Shopier mobil uygulamasında hesabınıza giriş yapın ve menüdeki “Siparişler” bölümüne gidin. Kargo kodu oluşturmak istediğiniz siparişe tıklayın. Açılan sipariş detayları bölümünde, alttaki “Sözleşmeli Navlun” sekmesine tıklayın ve ardından “Sözleşmeli Navlun Kodunu Al” butonuna tıklayın.

Kapıda ödemeli gelen kargoyu almazsam ne olur?

Kargo sahibi kargosunu bu süre içerisinde teslim almazsa, kargo şirketi genellikle nakliye ücreti ve depolama ücreti gibi ek maliyetler talep eder. Kargo sahibinin kargosunu teslim alamadığı durumlarda, kargo şirketiyle iletişime geçerek kargonun durumunu öğrenebilir.

Hangi kargo kapıda ödeme var?

Kapıda ödeme hizmeti hangi kargo şirketleri tarafından sunulmaktadır? Ülkemizde birçok kargo şirketi kapıda ödeme hizmeti sunmaktadır. Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, UPS Kargo, Sürat Kargo ve PTT Kargo gibi öncü firmalar e-ticaret sitelerinde bu hizmeti sunmaktadır.

Aras Kargo Anlaşma Nasıl Yapılır?

Aras yük sözleşmesi için, nakliye özellikleri, taşıma koşulları ve sözleşme şartları hakkında bilgi edinmek için bölgenizdeki herhangi bir şubeyle iletişime geçmeniz gerekir. Şube müdürüyle sözleşme şartlarını görüşerek, bir birey veya şirket adına şubede sözleşme yapabilirsiniz. Sözleşmeler varsayılan olarak 6 ay veya 1 yıllık bir süre ile sunulur.

Kapıda ödeme ücreti ne kadar?

Ürünün teslim alınması siparişin satıcıya teslim edilmesinden sonra 3 iş günü içerisinde gerçekleşecektir. Genel olarak işlem ücreti 5 ile 10 TL arasında değişmektedir. Bu ücreti düştükten sonra ilgili tutar hesabınıza aktarılacaktır.

Aras Kargo evden alım yapıyor mu?

Kargomu adresimden ne zamana kadar teslim alabilirim? Belirtilen adresten teslim almak için Aras Kargo şubelerimize en geç saat 16:30’a kadar bir gönderiniz olduğunu bildirebilir veya hafta içi 15:30’a kadar, cumartesi günleri ise 12:00’a kadar 444 25 52 numaralı çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.

Aras Kargo kaça kadar teslimat yapıyor?

Paketleme ürünlerimiz. Aras Standart Kargo hizmetimizi tercih ederek, standart servis bölgeleri* içerisinde 0 ile 600 km arasındaki mesafelerde kargonuzun 24 saat içerisinde, 600 km ve üzeri mesafelerde ise 48 saat içerisinde alıcısına ulaştırılmasını sağlayabilirsiniz.

Aras Kargo şubede kaç gün bekler?

Herhangi bir nedenle alıcısına teslim edilemeyen gönderiler, gönderici şubeye iade edilmeden önce en fazla 3 gün süreyle teslimat şubesinde bekletilir.

PTT kargoda karşı ödeme var mı?

Göndericinin isteğine bağlı olarak, yurtiçi kayıtlı posta için toplam ücretin ve alıcıdan herhangi bir özel hizmet için toplam ücretin tahsil edilmesine “Alıcıdan Tahsilat” özel hizmeti denir. Bu hizmet, APS Courier sözleşmeli posta için talep edilebilir, ancak ödeme koşullarıyla özel hizmetle birlikte talep edilemez.

MNG kargo karşı ödemeli oluyor mu?

Kargonuzun taşınmasını sağlamanın yanı sıra, isteğinize göre gönderdiğiniz ürünlerin bedelini de tahsil edip hesabınıza yatırıyoruz. Bu hizmetten faydalanabilmeniz için anlaşmalı müşterimiz olmanız gerekmektedir.

Kapıda ödemeli kargoyu kim öder?

E-ticaret sitelerinde satın alınan ürün için kargo firmasının kullanıcıdan ücreti tahsil ettiği ödeme şekline “Kapıda Ödeme” denir. Kargo görevlisine ücreti ödeyerek ürünü teslim alabilirsiniz. Ayrıca kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme seçeneği de mevcuttur.

Kargo parasını kim öder?

Kargo ücretinin alıcı mı yoksa satıcı mı tarafından ödeneceğini satıcı belirler. Satışa sunulan ürün alıcı olarak seçilse bile aşağıdaki durumlarda kargo ücreti satıcıya aittir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir